AMAX Real Estate

ул. Шарл Шампо 7, София 1404
Обади се +359884706730

Вид имоти

  • 100% Дървена къща

Продажба/Наем

  • 100% Продажба

Повече за AMAX Real Estate

Най-важният елемент за изграждането на един сигурен, комфортен и уютен дом, са качествените материали. Ние осигуряваме най-добрите материали за къщите, които строим. Построяването на дървени сглобяеми къщи е резултат от съвместната работа на екип от проектанти и строител. Използвайки достиженията на съвременната архитектура и прилагайки екологични естествени материали, сглобяемите къщи предлагани от нас са удобни, добре изолирани и лесни за поддържане.

Опит

Имаме нужния опит и знаем всяка тънкост при изработката и изграждането на дървените сглобяеми къщи, винаги сме в крак с иновациите и технологиите в бранша.

Качество

Използваме за изграждането на сглобяеми къщи изключително качествени материали, с много добри показатели по отношение на изолационни свойства, издръжливост и естетичност.

Гаранция

Минимална гаранция от 10 години, но практически живота на дървената сглобяема къща надхвърля многократно тези срокове.

Нашата Мисия

Ние можем да изградим Вашият мечтан дом, като Ви предоставим възможност да проследите всеки етап от строителството и да се запознаете със здравината, качеството и надеждността на Вашата енергоефективна къща. Вдъхновете се и останалото оставете на нас!

Език: Български, Английски

Сравни имоти

Сравни